Combinació de coneixements estratègics i disseny web

Empresa de disseny web i marketing online a Vic
WebmasterVic neix al 2005 amb l’objectiu d’ajudar-vos a obrir les portes de la vostra empresa al món mitjançant una pàgina web amb avantguarda visual i tecnològica.
Combinació de Web i Marketing

Com una de les empreses de disseny web amb més trajectòria a Vic, Webmastervic ofereix un servei integral a les empreses basat en l’enfocament estratègic especialitzat per a cada necessitat concreta.


Així treballem

01.

Anàlisi del projecte o pla de marketing

Analitzem i realitzem un pla de marketing personalitzat per a cada client. Realitzem una estratègia de marketing online a mida que impulsi a les empreses a assolir els seus objectius.

02.

Disseny web personalitzat i programació

Dissenyem webs a mida per als nostres clients, amb un anàlisi previ del mercat actual segons el sector. Enfoquem el disseny de la web segons els gustos del client, la imatge corporativa i el seu target.

03.

Marketing online i manteniment

Definim una estratègia de comunicació digital integral, incorporant per a cada projecte aquells canals que més s'adeqüin al client i al seu negoci: tant campanyes de publicitat en plataformes com Google Ads o Facebooks Ads, com també tàctiques de posicionament web orgànic (SEO).