Últimes novetats

Webs autogestionables

Progressive Web Apps (PWA): la nova generació de webs
Les PWA (Progressive Web Apps) són una nova generació d'aplicacions que desdibuixen les fronteres entre aplicacions web i apps mòbils tradicionals combinant els avantatges d'ambdues: mantenen totes les funcions de les apps mòbils, però només necessiten un navegador web per ser utilitzades.
 
¿L'objectiu? Oferir a l'usuari una millor experiència en el seu dispositiu mòbil.
 
Quins avantatges tenen les Progressive Web Apps?
 
1. Accessibles
 
Com el seu propi nom indica, les Progressive Web Apps són webs, és a dir, estan allotjades en un servidor web i són per tant accessibles des de qualsevol navegador, dispositiu o regió, facilitant així l'accés instantani per part de l'usuari.
 
2. Adaptables i responsive
 
Les PWA estan dissenyades per adaptar-se a qualsevol dispositiu i oferir així la màxima funcionalitat a l'usuari de l'aplicació. Si l'usuari accedeix des d'un dispositiu d'escriptori, la veurà com una web i si ho fa des d'un dispositiu mòbil, la PWA tindrà aparença d'app. Gràcies als service workers les PWA poden continuar executant-se en segon pla, sense necessitat d'allotjar-se al navegador.
 
3. Funcionament offline
 
Aquesta és una de les grans avantatges de les PWA. Gràcies als service workers, un PWA és capaç de treballar amb connectivitat limitada o nul·la. Aquesta característica marca una diferència substancial amb les webs convencionals, ja que una vegada s'han instal·lat els service workers de la PWA, aquesta tindrà un funcionament similar a una app instal·lada al dispositiu.
 
4. Instal·lables
 
Tot i que les PWA no requereixen instal·lació des d'una store d'aplicacions, a l'obrir-la des del navegador del mòbil l'usuari podrà afegir una icona a la pàgina d'inici per tenir-la sempre a mà.
 
5. El creador d'aquesta tecnologia és Google.
 
 
Més Info:
Webmastervic Disseny Web
✅ Avinguda Bernat Calvo nº 16
Vic 08500
Tel. 93 889 41 20
Esperem que us agradi!