Últimes novetats

Webs autogestionables

5 tendències que defineixen els llocs web del futur...

1. Web mòbil

Si la teva pàgina web no està dissenyada per oferir una navegació optimitzada per a mòbil podries considerar que més de la meitat del trànsit d'usuaris no veu bé el contingut web, s'estima que l'any 2020 aquesta tendència s'incrementarà.

2. Vídeo

El 50% de les persones que naveguen a internet consumeixen contingut en vídeo i per al 2020 s'estima que augmentarà un 85%. És una realitat que cada vegada estem més en contacte amb el contingut en vídeo (ja siguin notícies, comercials, tutorials, etc.), si el teu lloc no té incorporat vídeo com a part de contingut, potser és hora de fer-ho ja.

3. Xat en línia

Actualment és comú que els clients siguin cada vegada més exigents i es comportin de forma proactiva en adquirir productes o serveis. Això implica que les tècniques tradicionals per influir en la seva decisió van quedant obsoletes a poc a poc.

4. Optimització

Les plataformes de desenvolupament web evolucionen amb gran velocitat i si no fem una constant actualització de les millores que presenta, correm el risc de quedar-nos enrere, un lloc ha de ser optimitzat en el seu temps de càrrega, en les seves consideracions de disseny i estil visual, la navegació, la compatibilitat amb els navegadors, l'optimització per a cercadors SEO i el tema de seguretat.

5. El disseny web

Les pàgines web es centraran en l'experiència de client, i es buscarà això en el disseny web, sobretot una relació integral entre el contingut, les xarxes socials, optimització mòbil, personalització i conversió de vendes.