Disseny web
   
ESP | CAT

   Empresa
  Projectes Web
  Projectes Gràfics
  | Serveis
  Situació
  Contacte
  Inici
   
   
   
   
Serveis

Disseny Web personalitzat

Veure detalls d'aquest projecte   norai
Programació Web avançada

Veure detalls d'aquest projecte   norai

Webmastervic, el nostre equip de disseny gràfic treballa personalment amb cada client per crear un disseny que s'ajusti a les seves necessitats en funció de les seves preferències i /o imatge corporativa, aconseguint un disseny exclusiu i perfectament adaptat a les seves expectatives i necessitats, sense que això representi un cost afegit.

A Webmastervic realitzem el disseny web i programació de programari utilitzant les tecnologies més avançades: programació amb llenguatges PHP, MySQL, Html, Javascript, Actionscript, XML, XSLT. Estem capacitats per realitzar aplicacions webs personalitzades per a cada client, com podrien ser botigues virtuals, gestions d’albarans i clients, enllaçar una web amb un programa intern d'una empresa, facturació, subhastes on-line, etc.

Botigues on-line

Veure detalls d'aquest projecte   norai
Posicionament als buscadors

Veure detalls d'aquest projecte   norai

A Webmastervic ens encarreguem de tot el procés per crear la seva botiga virtual. Dissenyem la botiga ajustant-nos a les seves necessitats, tant gràfiques com de programació, implementant un disseny personalitzat i la integració amb les principals aplicacions de màrqueting que ofereix la Web 2.0.

A Webmastervic cuidem el posicionament en cercadors.
És imprescindible per a qualsevol pàgina web el fet d'estar ben posicionada a Internet ja que és  la millor manera de captar nous clients. És per això que, per aconseguir un bon posicionament, els oferim la creació de campanyes de publicitat a Google de pagament i gratuïtes.

Marketing 2.0 i Xarxes socials

Veure detalls d'aquest projecte   norai
Apliquem una estratègia que us mostri les possibilitats reals de les xarxes com: diferenciar-vos dels demés, crear una aplicació a la vostra fanpage, oferir un valor afegit als vostres seguidors, millorar la vostra reputació on-line, mesurar el vostre impacte a Internet i, com i per què introduir el vostre negoci en blogs, AdWords, Twitter i/o Facebook.
Allotjament Web

Veure detalls d'aquest projecte   norai
Webmastervic li ofereix l’allotjament de la seva web en servidors d’última generació.
Li oferirem el pla d’allotjament que més s’ajusti a les seves necessitats amb tota garantia professional de funcionament.
Aplicacions per a mòbils

Veure detalls d'aquest projecte   norai
Apliquem una estratègia que us mostri les possibilitats reals de les xarxes, com diferenciar-vos dels demés, com crear una aplicació a la vostra fanpage.  Oferir un valor afegit als vostres seguidors, millorar la vostra reputació online, mesurar el vostre impacte a Internet i com i per què introduir el vostre negoci en blogs, AdWords, Twitter i/o Facebook.
Bulletins electrònics (Newsletter)

Veure detalls d'aquest projecte   norai
A Webmastervic cobrim les necessitats de comunicació i promoció de les organitzacions i de potenciar la fidelització de clients. A través d'un interfície senzill i intuïtiu els responsables del departament de màrqueting, comunicació o premsa poden crear de forma ràpida un butlletí electrònic i enviar-lo a tots els seus usuaris.
 

 

 

 

 

Últimes notícies
Serveis
Contacte
 

Amb les noves animacions amb programació Jquery i Html5 millorem la velocitat de càrrega de les pàgines (sobretot en dispositius mòbils). + INFO »

Per fi finalitzem la pàgina Web de WebmasterVic 2.0, hi ha una dita que diu: "el sabater és el més mal calçat" i això a vegades és per falta de temps...
+ INFO »

         

Rambla Tarradellas, 10
08500 - Vic
info@webmastervic.com
(+34) 93 889 41 20
Google maps

Disseny Web: Webmastervic