SERVEIS

Disseny Web personalitzat

Disseny Web personalitzat

A Webmastervic, el nostre equip de disseny gràfic treballa personalment amb cada client per crear un disseny que s'ajusti a les seves necessitats en funció de les seves preferències i /o imatge corporativa, aconseguint un disseny exclusiu i perfectament adaptat a les seves expectatives i necessitats, sense que això representi un cost afegit.

Programació Web avançada

Programació Web avançada

A Webmastervic realitzem el disseny web i programació de programari utilitzant les tecnologies més avançades: programació amb llenguatges PHP, MySQL, Html, Javascript, Actionscript, XML, XSLT. Estem capacitats per realitzar aplicacions webs personalitzades per a cada client, com podrien ser botigues virtuals, gestions d’albarans i clients, enllaçar una web amb un programa intern d'una empresa, facturació, subhastes on-line, etc.

Botigues Online

Botigues on-line

A Webmastervic ens encarreguem de tot el procés per crear la seva botiga virtual. Dissenyem la botiga ajustant-nos a les seves necessitats, tant gràfiques com de programació, implementant un disseny personalitzat i la integració amb les principals aplicacions de màrqueting que ofereix la Web 2.0.

Posicionament als buscadors

Posicionament als buscadors

A Webmastervic cuidem el posicionament en cercadors. És imprescindible per a qualsevol pàgina web el fet d'estar ben posicionada a Internet ja que és la millor manera de captar nous clients. És per això que, per aconseguir un bon posicionament, els oferim la creació de campanyes de publicitat a Google de pagament i gratuïtes.

Marketing 2.0

Marketing 2.0 i Xarxes socials

Apliquem una estratègia que us mostri les possibilitats reals de les xarxes com: diferenciar-vos dels demés, crear una aplicació a la vostra fanpage, oferir un valor afegit als vostres seguidors, millorar la vostra reputació on-line, mesurar el vostre impacte a Internet i, com i per què introduir el vostre negoci en blogs, AdWords, Twitter i/o Facebook.

Aplicacions per a mòbils

Aplicacions per a mòbils

En Webmastervic t'ajudem a desenvolupar i crear la teva app mòbil a mida. Som una empresa de desenvolupament i creació d'apps per iOS certificats per Apple i desenvolupadors d'apps Android. T'ajudem a desenvolupar, conceptualitzar, crear i llançar la teva aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes des dels prototips fins a la pujada de la teva app als mercats.